Duben 2008

Sorry

22. dubna 2008 v 18:15 | Kikuška
Čágo lidi jak je??Mno mi je docela dobře!!Sorry za to ,že pár dnů jsem nic nepřidávala
seká se nám kopm!!Mno tak nic!Mvr

Didl rozvrhy

16. dubna 2008 v 17:41 | Kikuška
počet:2


Nový desing

15. dubna 2008 v 17:09
Wow blog.cz má nový desing !!Mno mě se osobně moc nelíbí!!Ten starší byl hezčí!!Jenom můj názor!



Didlící

15. dubna 2008 v 13:56 | Kikuška
počet:3

zvířatka

15. dubna 2008 v 13:53 | Kikuška
počet:57
ButterflyBeeLadybug Penguin Polar Bear Gorilla ElephantGiraffe Tiger Monkey Lion Leopard Hippopotamus RhinoZebra Panda Hedgehog Skunk Bunny Raccoon SquirrelPig Moose Fox Hamster Beaver Mouse Pony
Cow SheepSnake Turtle Crow Froggie Alligator Tree FrogCrabby Fishy Shark Dolphin Parrot Birdie Puppy 3Puppy 2 Puppy 1 Walking Dog Kitty 7 Kitty 6 Cat And Mouse Tail Sleeping Kitty On Monitor Kitty 5Kitty 4 Kitty 3 Kitty 2 Kitty 1 Maneki Neko Beekeeper

TITANIC My Heart Will Go On

14. dubna 2008 v 17:40 | Kikuška

Já jsem u toho videa ,ale i u toho filmu bulela jako želva njn já jsem taká ciťa
mno ,ale když si představíte kolik lidí umřelo tak já fakt nemůžu je mi to prostě líto!!Asi se mi budete
smát ,ale já za to nemůžu!Mno to je VŠE k Titanicu snad časem něco o něm přidám !

Nějaké fotečky

14. dubna 2008 v 17:30 | Kikuška


Alex C Feat Yasmin K - Amigos Forever

14. dubna 2008 v 16:57 | Kikuška

Fakt good písnička!!

All Saints - Rock Steady

14. dubna 2008 v 16:53 | Kikuška

Nejlépe a nejhůře oblíkané ženy

14. dubna 2008 v 16:44 | Kikuška
Nejlépe oblékané ženy 2008 podle magazínu Glamour
1.Kate Mossová
2.
Sienna Millerová
3.
Scarlett Johanssonová
4.
Rachel Bilsonová
5.
Jennifer Anistonová
6.
Alexa Chungová
7.
Reese Witherspoonová
8.
Jessica Albová
9.
Keira Knightleyová
10.
Victoria Beckhamová
Nejhůře oblékané ženy 2008 podle magazínu Glamour
1.
Britney Spearsová
2.
Jodie Marshová
3.
Jordan (Katie Priceová)
4.
Paris Hiltonová
5.
Amy Winehouseová
6.
Joss Stoneová
7.
Naomi Campbellová
8.
Lindsay Lohanová
9.
Victoria Beckhamová
10.
Beyoncé Knowlesová

Kterým slovem doplníte větu?

14. dubna 2008 v 16:40 | Kikuška
  1. Větší se má k menšímu jako tlustší k: a)štíhlejšímu, b)slabšímu, c)rovnějšímu, d)dlouhému
  2. Dlouhý se má ke krátkému jako rychlý k: a)nenasytnému, b)zaměstnanému, c)pomalému, d)línému
  3. Dům se má k místnosti jako kniha ke: a)knihovně, b)stránce, c)dopisu, d)větě
  4. Paříž patří k Francii jako Oslo k: a)Dánsku, b)Norsku, c)Finsku, d)Nizozemsku
  5. Ovce se má k jehněti jako slepice k: a)seleti, b)kuřeti, c)kůzleti, d)houseti
  6. Král má vztah ke koruně jako biskup k: a)čelence, b)slamáku, c)čepici, d)mitře
  7. Prsten patří na prst jako šál na: a)nohu, b)krk, c)koleno, d)paži
  8. Kapitán je pro tým tím, čím je admirál pro: a)Flotilu, b)prapor, c)školu, d)armádu
  9. Stádo se má k ovci jako hejno ke: a)krocanovi, b)krávě, c)vepři, d)kuřeti
  10. Dolar patří ke Spojeným státům jako frank k: a)Portugalsku, b)Švýcarsku, c)Itálii, d)Maďarsku
  11. Empire State Building je pro Ameriku tím, čím je Taj Mahal pro: a)Paříž, b)Keňu, c)Indii, d)Pákistán
  12. Dvacet se má ke dvanácti jako dvacítka k: a)vítězství, b)tuctu, c)sedmnácti, d)celku
  13. Hejno se má k rybě jako směčka ke: a)kachně, b)vlkovi, c)dobytku, d)ptákům
  14. Sýr se má k mléku jako koláč k: a)masu, b)mouce, c)rybě, d)kuřeti
  15. Pták létá stejně přirozeně, jako žába: a)bruslí, b)chodí, c)skáče, d)klouže
  16. Střihnutí se má k nůžkám jako bodnutí k: a)sekeře, b)drátu, c)beranidlu, d)noži
  17. Hl. město patří ke státu tak, jako Lima ke: a)Kanadě, b)Ecuadoru, c)Peru, d)Izraeli
  18. Střecha patří k budově tak, jako víčko k: a)továrně, b)láhvi, c)farmě, d)ulici
  19. Býk je pro krávu tím, čím je jelen pro: a)ovci, b)laň, c)kozu, d)klisnu
  20. Gól má pro fotbal stejný význam jako set pro: a)basketbal, b)rugby, c)volejbal, d)házenou
ŘEŠENÍ NAJDETE NÍŽE...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Řešení
  1. a)
  2. c)
  3. b)
  4. b)
  5. b)
  6. d)
  7. b)
  8. a)
  9. d)
  10. b)
  11. c)
  12. b)
  13. b)
  14. b)
  15. c)
  16. d)
  17. c)
  18. b)
  19. b)
  20. c)

Návrhy-Blanka Matragi

14. dubna 2008 v 16:36 | Kikuška
NÁVRHY MODELŮ - Klikněte si pro větší obrázek
NÁVRHY MODELŮ - Klikněte si pro větší obrázek
NÁVRHY MODELŮ - Klikněte si pro větší obrázek
NÁVRHY MODELŮ - Klikněte si pro větší obrázek
NÁVRHY MODELŮ - Klikněte si pro větší obrázek
NÁVRHY MODELŮ - Klikněte si pro větší obrázek

Můj diplomek

14. dubna 2008 v 16:32 | Kikuška

Třpitivé Hello Kitty!

14. dubna 2008 v 11:22 | Kikuška
Hello KittyHello KittyHello KittyHello KittyHello Kitty HeartHello KittyHello KittyHello KittyHello KittyHello Kitty Welcome

Diplomek za 10.bleskovku(Eldík)

14. dubna 2008 v 11:19 | Kikuška
Gratuluji!!Kikynka162

Líbí se ti můj žirafí desing?

14. dubna 2008 v 11:11 | Kikuška
Tak hlásnětě !!Tak co líbí!